Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشجویی علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: اگر امکانات شهری در تمام نقاط ارومیه به صورت عادلانه تقسیم شود، شهروندان برای تهیه مایحتاج روزانه لازم نیست با وجود ویروس کرونا به مرکز شهر بیایند.

اطمینان، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزای دانشجو، گفت: خیابانی به نام عطایی در ارومیه وجود دارد که با توجه جغرافیای شهری مرکز شهر محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اطمینان در ادامه مطرح کرد: این خیابان تنها خیابان اصلی شهر است که اجناس، خوراک و پوشاک با قیمت مناسب، در آن وجود دارد و همچنین به خاطر نزدیکی به خیابان‌های مهم دیگر و بیمارستان‌های دولتی و وجود پایانه ایستگاه‌های اتوبوس‌های درون شهری رفت و آمد زیای در آن صورت می‌گیرد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در ادامه تصریح کرد: با توجه به گزارش‌های به دست آمده، اتوبوس‌های خط واحد روزانه بطور میانگین حدوده ۱۷۰ هزار مسافر را جابجا می‌کنند و اکثر مردم از مناطق مختلف شهر به دلیل دسترسی به انواع امکانات، با کیفیت و قیمت مناسب، مجبورند مدت زمان زیادی را در اتوبوس سپری کنند. همین موضوع نیز باعث شده تا دستفروشان به عناوین مختلف در این خیابان حضور داشته و به خرید و فروش اقدام کنند. ازدحام امکانات و جمعیت در این شرایط کرونایی بیشتر به چشم می‌خورد و نگران کننده است. علاوه براین، وضعیت نابسامان و کثیف معابر و عدم وجود پل عابرپیاده، حتی در روز‌های عادی غیرکرونایی بیشتر سلامت مردم را به خطر می‌اندازد.
اطمینان بیان کرد: متاسفانه در این  سال ها امکانات رفاهی در  ارومیه  به درستی در مناطق مختلف شهر تقسیم نشده است و سوال ما از مسئولان این است که چه کسی مسئول ساماندهی این نوع شهرسازی است؟ چه کسی مسئول ساماندهی اتوبوس‌های درون شهری است؟ چه کسی مسئول ساماندهی مراکز خرید است؟ چه کسی مسئول نظارت بر قیمت هاست؟ چه کسی مسئول نظارت بر بهداشت و سلامت شهر است؟   وی گفت: اگرامکانات شهری در تمام نقاط شهر ارومیه به صورت عادلانه تقسیم شود، شهروندان برای اینکه دسترسی بهتری به بیمارستانهای دولتی و مرکز خرید داشته باشند دیگر احتیاجی نیست با وجود ویروس کرونا از مسیرهای دور برای خرید و غیره به این خیابان بیایند.    کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرونا ویروس چه کسی مسئول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۱۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت، وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیات وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت، معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (۱۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور تصویب کرد:

۱- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (۲ هزار) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال با تایید وزارت راه و شهرسازی و تایید تامین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

۲- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تفیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (۵۰) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهری در ایران که کوچه ندارد ! | ویدئو
  • فوت یک شهروند مشهدی بر اثر حیوان‌گزیدگی و ابتلا به هاری
  • تغییر و تحول در ناوگان حمل و نقل شهری یزد
  • خروج اتوبوس‌های با عمر بالا از ناوگان شهری یزد
  • (عکس) ازدحام جمعیت برای عکس گرفتن با هادی چوپان در حرم امام رضا (ع)
  • دیدار اعضای جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی با خانواده شهید والامقام
  • مخبر: مشکل واردات اتوبوس برون‌شهری در اسرع وقت حل شود
  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی